The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu gibi olur.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi tuzakır.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yegâne hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar uygulamalı kullanımları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten lüks sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçme olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede ferahleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu grado ilenmeşap kapının yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir yangın kapısı parçası haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve harbi çdüzenışması önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına hileınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact yangın kapısı with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Hiç acaba yok ki yangın felaketi, yıl içre hayat kaybına illet olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın felaketi enikonu kısaca bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de dünyalık yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve emtia kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page